Recunoasterea schizofreniei | sanatate

Este o boală nevindecabilă, dar poate fi ameliorată cu pase puternice şi cu o puternică legătură mentală între vindecător şi spiritul bolnavului. Pot trata schizofrenia cu bune şanse de vindecare numai acei vindecători care au acces liber la lumea spiritelor. Dacă reuşeşti să convingi spiritul să se echilibreze, să-şi menţină locul dinainte stabilit de către natură şi să nu mai oscileze, părăsindu-şi acest loc în timp ce bolnavul este treaz, atunci şansele de reuşită sunt foarte mari.
În cazul acestei boli discuţia cu bolnavul trebuie să fie permanentă în timpul tratamentului. Trebuie să-i influenţezi subconştientul cu o putere de convingere inepuizabilă. Trebuie să fii un foarte bun psiholog şi, totodată, hipnotizator.
Recunoaşterea schizofreniei pe radiografia eterică: în dreptul creierului apar distorsiuni, ca nişte unde sinusoidale orizontale, care par a brăzda creierul. Acestea sunt de culoare albicioasă, seamănă cu nişte şanţuri albe-argintii, uşor de recunoscut şi inconfundabile.
În schimb, la "sora ei bună", PARANOIA, simbolurile eterice sunt nişte dungi de lungimi diferite, de culoare întunecată, maroniu spre negru, asemănătoare unor săgeţi, care par a înţepa creierul în toate direcţiile, dezordonat.


Pentru a vizualiza continutul integral, va rugam introduceti codul din iamgine in casuta de mai jos si apasati butonul "VREAU SA CITESC MAI MULT!"


Spovedania frecventa ajuta la tratarea bolilor mintale?

daniela | 30-06-2016 | Bucuresti


[ Vezi avantajele ]