Recunoasterea bolilor de ficat | sanatate

Le vei observa când culoarea feţei omului este pământie, ochii încercănaţi cu maro, pete maronii pe faţă, mai ales pe frunte, cât şi pe mâini (pe faţă, nu pe dos). Pe radiografia energetică poţi vedea pete de culoare închisă deasupra ficatului. Dacă are pietre, îţi apar ca nişte steluţe întunecate. Dacă are ciroză, ficatul e umflat, mărit peste normal, de culoare maronie închisă uniformă, cu aspect de burete spongios.
Cancerul la ficat (deci o tumoră) îl vezi foarte clar ca o pată întunecată, aproape neagră. Dacă înainte culoarea era maronie, cancerul este colorat în negru spre albastru. În orice zonă a corpului ar fi, culoarea de recunoaştere a cancerului este negru spre albastru.
Dacă înveţi bine anatomia corpului poţi pune foarte uşor diagnosticul la bolnavii de cancer. Totuşi, medicul e necesar pentru localizarea bolii în corpul fizic. Nu uita că tu vezi etericul, iar în eteric imaginile sunt puţin deformate faţă de cum apar ele în corpul fizic. Vederea eterică este puţin subiectivă. Mult mai clar apar imaginile pe ecranele unor aparate moderne de testare a bolilor. În general, tot ce observăm noi prin organele de simţ pare uşor subiectiv faţă de rezultatele analizelor făcute cu ajutorul unor aparate.


Pentru a vizualiza continutul integral, va rugam introduceti codul din iamgine in casuta de mai jos si apasati butonul "VREAU SA CITESC MAI MULT!"
[ Vezi avantajele ]