Diagnosticarea bolilor prin vizualizarea aurei | sanatate

Vei privi bolnavul cu ochii mari deschişi, de la o distanţă de aproximativ 2 metri. Poate sta şi mai aproape, dar nu mai departe de 2 metri, pentru că pot interveni confuzii în diagnosticarea bolilor sale. Ca să-i vezi aura cu toate amănuntele ei trebuie să-ţi formezi vederea eterică.
Există multe practici de antrenament pentru a vedea în eteric. Iată una:
Priveşti corpul omului, dacă se poate, în pielea goală, dacă nu, îmbrăcat cât mai sumar, de la o distanţă de maximum 2 metri, cu privirea lejeră, clipind cât mai rar, rotindu-ţi ochii împrejurul lui în sensul acelor de ceasornic de câteva ori, apoi îţi odihneşti privirea, mutându-ţi ochii de-a lungul corpului său în sus şi în jos. Încerci să rezişti astfel până când ai impresia că corpul său se estompează, se rarefiază, astfel încât dispare partea solidă şi îl vezi din ce în ce mai colorat şi mai rarefiat. Vei avea senzaţia că se transformă într-o imagine de pe ecranul unui televizor. Cu timpul, vei vedea conturul organelor sale interne.
Pe această imagine apar semnele de recunoaştere ale principalelor boli. Pentru diagnosticarea corectă e necesar să te sfătuieşti cu un medic. Nu vei face pase la bolile unde nu eşti sigură de diagnostic ! Este foarte riscant, şi pentru tine, şi pentru bolnav. Dacă nu-ţi asiguri protecţia psihologică şi energetică poţi contracta simptomele unei boli rebele. Chiar dacă nu te îmbolnăveşti, poţi suferi prin inducţie energetică tot atît de mult ca bolnavul.


Pentru a vizualiza continutul integral, va rugam introduceti codul din iamgine in casuta de mai jos si apasati butonul "VREAU SA CITESC MAI MULT!"
[ Vezi avantajele ]