Noul Pamant

In mijlocul Haosului si Confuzei, exista un Plan Divin ce dezvaluie ca iubitul nostru Pamant si tot ceea ce este viata pe El, se afla pe drumul Ascensiunii catre frecventa armoniei celei de a 5-a Dimensiune. Din momentul Inspiratiei Divine cunoscuta si sub numele de Schimbarea Epocilor, cu fiecare moment ce a trecut, Umanitatea creste in energie, vibratie si constienta. De-a lungul acestor surprinzatoare dar provocatoare timpuri este important pentru fiecare dintre noi sa ne focalizam pe realitatea situatiei cu care ne confruntam si sa nu ne permitem sa fim invaluiti de Iluziile lumii exterioare.

Planeta Pamant parcurge un experiment unic, ce nu a fost initiat in nici un alt sistem de lumi. Nicaieri in intreaga Creatie, nu exista o planeta pe care sa se fi dezvoltat atat de mult partea negativa. Acum Planetei Pamant, i-a fost data oportunitatea de a se muta ascendent pe Spirala Evolutiei intr-o perioada foarte scurta de timp. Suntem intr-un proces de trecere intre doua dimensiuni. Urcam de la a 3-a Dimensiune, prin a 4-a Dimensiune, catre a 5-a dimensiune. Acesta este un proces, care in mod normal dureaza mii si cateodata milioane de ani.

Pentru a trece cu succes prin acest experiment, Umanitatea trebuie sa schimbe efectele negative a caderii, care a inceput cu eoni in urma si sa revendice Dreptul nostru Divin din Nastere ca fiind Fii si Fiice ale Divinitatii. Toti suntem Unul, si toate existentele sunt interconectate. Este imposibil pentru noi sa anulam pur si simplu imperfectiunea pe care am creat-o in trecut. Toate acele sabloane care se manifesta acum ca Saracie, Boli, Razboaie, Frica, Ura, Violenta, Coruptie, Abuzul de putere, Disfunctionalitatile in relatiile interumane, Ignoranta, si tot ceea ce mai experimentam, nu reflecta nicidecum Perfectiunea Raiului pe Pamant, si de aceea trebuie transmutat totul in Lumina. Daca nu vom transmuta si vindeca negativitatea pe care Umanitatea a creat-o constient sau inconstient, nu vom putea ascende pe Spirala Evolutiei.

De-a lungul ultimului secol, Planeta Pamant si Umanitatea au primit multa asistenta de la Tatal-Mama Divinitate si de la Legiunile Raiului. Aceasta interventie Divina, ajuta oamenii de-a lungul traseului lor din timpul vietii, sa se trezeasca treptat. Pe masura ce oamenii isi amintesc cine sunt cu adevarat si de ce se afla aici, incep sa accepte responsabilitatile din aceasta viata. Aceasta retrezire motiveaza fiintele umane sa devina Lucratori in Lumina si ii indruma sa indeplineasca Planul Divin pentru Planeta Pamant.

Polaritatile Divine constau in Polaritatea Masculina a Dorintei si Puterii Dumnezeului Tata, si Polaritatea Feminina a Iubirii si Reverentei in fata Vietii, a Mamei Dumnezeu. In toate manifestarile fizice, amandoua aceste polaritati trebuie sa fie prezente. Pentru ca o persoana, un loc sau lucru sa atinga Potentialul sau Divin cel mai inalt, amandoua aceste Polaritati trebuie sa fie nu doar prezente, ci si intr-un echilibru perfect.

Anterior caderii, Polaritatea Masculina a Tatalui Dumnezeu a deschis emisfera stanga a creierului nostru si a radiat in lumea fizica a formelor prin Centrul Puterii situat in Chakra Gatului. Polaritatea Feminina a Mamei Dumnezeu a deschis emisfera dreapta a creierului nostru si a radiat prin Centrul Inimii situat in Chakra Inimii.

La acel moment, ambele noastre emisfere erau intr-un perfect echilibru si perfect functionale.Aceasta a creat cadrul necesar pentru intreaga activare a centrilor creierului nostru spiritual: a glandelor pineala, pituitara si a hipotalamusului, si a centrilor ganglionari aflati la baza creierului nostru. Cu partea dreapta si stinga a creierului nostru aflate intr-un perfect balans, si cu centrii creierului spiritual complet activati, Chakra Coroanei, a Iluminarii "“ centrii Constiintei Christice "“ au fost deschisi la capacitate maxima. Aceasta ne-a permis sa comunicam constient cu toate aspectele Divinitatii noastre. Am stiut ca suntem Copii Iubiti ai Divinitatii, si am inteles scopul si motivele existentei noastre in corpurile omenesti, in aceasta scoala pamanteana.

La un moment dat in cadrul procesului nostru evolutiv, Copii Divinitatii au ales sa foloseasca vointa proprie pentru a crea ganduri, cuvinte, actiuni si sentimente, ce au intrat in conflict cu perfectiunea Raiului pamantean. Aceasta decizie a rezultat din impulsul initial al caderii noastre din Gratie. De-a lungul timpului, creatiile umane distorsionate, au condus la declansarea a numeroase maladii, cu care Umanitatea se lupta acum zi de zi.


Pentru a vizualiza continutul integral, va rugam introduceti codul din iamgine in casuta de mai jos si apasati butonul "VREAU SA CITESC MAI MULT!"
[ Vezi avantajele ]