Respiratia inimii | | meditatie

Ce este Respiratia Inimii?
respiratia inimii waha festivalRespiratia Inimii este o cale, subtila si puternica in acelasi timp, de accesare a unei stari extinse de constiinta. Ca si alte tehnici apartinand sistemelor mistice de cunoastere si traire, ea are ca nucleu si vehicul respiratia constienta. Respiratia Inimii acceseaza fiecare centru energetic in parte, punand accent pe centrul inimii - chakra inimii. Inspirata din tehnicile stravechi de respiratie ca si tehnologii ale sacrului, Respiratia Inimii ia ca punct de reper, ca centru al fiintei umane, inima, ca punct de plecare al oricarei calatorii in dimensiunea tridimensionala.

Respiratia este mult cu mult mai mult decat un proces fiziologic. Toate marile traditii spirituale ale lumii folosesc respiratia ca vehicul de accesare ale straturilor mai profunde ale fiintei, de conectare la dimensiunea sacra a existentei. Respiratia este energie vitala in primul rand si este strans legata de capacitatea de deschidere, acceptare si transformare. Respiratia este cea care leaga "œinteriorul" cu "œexteriorul" si conduce, usor-usor, la intelegerea realitatii ca "œtot".

Nivelul inimii este punctul de intersectie intre fiinta transcendenta, verticala, infinita, si fiinta intrupata, aflata intr-un parcurs in timp si spatiu, intr-o realitate co-creata. Inima este punctul in care putem cu adevarat sa facem alegeri, pentru ca reflecta spatiul extins al iubirii, acceptarii si al pacii interioare. De la acest nivel de traire si intelegere nonconceptuala, apare vindecarea tuturor celorlalte niveluri de constiinta.

Respiratia Inimii "œparcurge" dimensiunea verticala si face posibila constientizarea faptului ca fiecare chakra corespunde unei anumite realitati, sau nivel de experimentare a realitatii, cu atribute specifice. Simpla constientizare si setare a atentiei are o dimensiune terapeutica intrinseca, deoarece cresterea gradului de prezenta aduce dupa sine vindecare la toate nivelurile. Energia urmeaza intotdeauna atentia "“ Respiratia Inimii lucreaza foarte mult cu gestul energetic, conectat la respiratie.


Pentru a vizualiza continutul integral, va rugam introduceti codul din iamgine in casuta de mai jos si apasati butonul "VREAU SA CITESC MAI MULT!"
[ Vezi avantajele ]